Econt

Вградени мини камери

Химикалка с камера PQ113 220517585

85,90 лв 69,90 лв
%18
Изчерпано
Лесна поръчка
За ЛЕСНА ПОРЪЧКА изберете размер, напишете си телефона и кликнете на ПОРЪЧАЙ, ние ще Ви се обадим за уточняване. Доставка до 48 часа с такса от 3 до 5 лв.

Описание за продукта

Химикалка с камера PQ113 - Видео 720x480, Снимки 1280x1024,
Вградена 16GB памет

   Химикалката е необходим аксесоар за мъже, жени и деца. С нея можете да направите видеозапис и снимки на всичко, което виждате и чувате, без да имате нужда от видеокамера, фотоапарат или ГСМ. Можете да снимате в ежедневието, при пътешествие или изследване на конкретни случаи, със свободни ръце, без да ви забележат. Може да се ползва като писалка. Имат Micro SD карта в която се записват файловете и може да се ползва като преносима памет. Записаните файлове се преглеждат лесно, след свързване към компютъра с USB кабела. Презареждаемата батерия позволява около 90 мин непрекъснат запис.
ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСТРОЙСТВОТО ЗА НЕЗАКОННИ ЦЕЛИ, САЙТЪТ НИ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ !
Техниески характеристики
Произход: Китай
Номер на модел: PQ113
Скрита Камера в Писалка с вграден микрофон
Размери: 145x13 mm
Може да се използва като писалка
Видео формат: AVI, 30fps
Видео Резолюция: 720x480
Снимки: JPEG 1280x1024, 5M pix
Батерия: 5 V,  150mAh литиева
Време за зареждане: 2-3 часа
Памет: Micro SD карта памет до 16GB
Време за работа: 1.5 часа
Интерфейс: mini 5-pin USB
USB порт: Стандартен 1.1/2.0 USB 
Windows XP/vista/7/8/8.1/10; Mac OS; Linux;

 

Съдържание на комплекта

1 бр. Елегантна картонена кутия за съхранение
1 бр. Химикалка със скрита камера
1 бр. USB кабел
1 бр. Micro SD карта с памет 16GB вградена
1 бр. Гаранционна карта за 1 година
1 бр. Инструкция на английски и български
Устройство
   Цялата електроника на камерата е вградена в горната половина на химикалката. В горната част е разположен бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Стоп. В долния край на горната половина са разположени USB порта и ключ Режим-Смяна за превключване на видеозапис и снимане. В химикалката е вградена 16GB карта памет. Горният отвор в задната част е за Индикатор статус, а долният отвор е за Рестарт бутона. Най-горе в предната част на горния край е отвора за Мини Камерата.   

Начин на работа

Зареждане:
   Зарежда се с включването на USB кабела в USB порта на компютъра или в зарядно устройство. В режим на зареждане, Индикатора мига в жълто, а като се зареди свети постоянно в жълто.
Включване и изключване:
   Задръжте 2 секунди бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Стоп, камерата ще се включи, а Светлинен-Индикатор ще премигне в жълто и ще свети постоянно в синьо, като при това положение прави видеозапис. При еднократно натискане на бутона, индикатора ще свети в жълто, като при това положение камерата е в стартов режим или (пауза). Ако същия бутон задържите 3 секунди, индикатора ще изгасне, значи камерата е изключена. При включена камера в (стартов режим или пауза), ако  не се предприеме друго действие, след около минута Светлинен-Индикатор ще изгасне и ще изключи автоматично.
Режим на снимане:
   Преди включване на камерата или в стартов режим, превключите надясно ключ Режим-Смяна с еднократно натискане на бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Стоп, индикатора премигва веднъж в жълто и прави снимка. При всяко натискане, прави снимка, като индикатора премигва и остава в стартов режим.
Режим на видеозапис:
   Преди включване на камерата или в стартов режим, превключите наляво ключ Режим-Смяна с еднократно натискане на бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Стоп, индикатора ще премине в синьо, като камерата прави видеозапис. Натиснете веднъж същия бутон, индикатора ще светне в жълто, значи камерата е на пауза (стартов режим). При всяко следващо натискане на същия бутон прави видеозапис. Изключването при режим видеозапис става, като се задържи 3 секунди бутона. Камерата на всеки 30 минути автоматично запаметява видео файловете в SD картата, против загубване на записа при изтощена батерия.
Настройка на дата и час:
   Свържете устройството с компютъра чрез USB кабела и на екрана ще се появят: Папка ‘’PHOTO’’, папка ‘’VIDEO’’ и текстов документ ‘’time’’. Отворете текстов документ‘’time’’ и променете датата и часа (2016-05-01 23:59:59), затворете документа като запазите промените. Копирайте или плъзнете текстов документ ‘’time’’ и го поставете в папките ‘’PHOTO’’ и ‘’VIDEO’’. Изключете USB кабела от компютъра и направете видеозаписи и снимки с актуална дата и час. За да не се налага да повторите същата настройка, не изтривайте текстов документ ‘’time’’ от папките ‘’PHOTO’’,  ‘’VIDEO’’  и от началната страница на устройството.
Преглед на видеозаписи, аудиозаписи и снимки:
   Можете да прегледате записите, като свържете устройството с компютъра чрез USB кабела. Записите са в папките ‘’PHOTO’’  и ‘’VIDEO’’, като файловете могат да се копират и записват в компютъра или на друга преносима памет, или пък да се изтрият. ВНИМАНИЕ ! Никога не изтривайте текстов документ ‘’time’’. Ако е изтрита паметта, при включване и изключване, устройството автоматично създава папка ‘’PHOTO’’ и  папка ‘’VIDEO’’ и текстов документ ‘’тиме’’, но не с актуална дата и час.