Econt

Вградени мини камери

Химикалка с камера PQ110A 220517584

65,90 лв 57,90 лв
%13
Изчерпано
Лесна поръчка
За ЛЕСНА ПОРЪЧКА изберете размер, напишете си телефона и кликнете на ПОРЪЧАЙ, ние ще Ви се обадим за уточняване. Доставка до 48 часа с такса от 3 до 5 лв.

Описание за продукта

Химикалка с камера PQ110A - Видео 640x480, Снимки 1280x960, Аудио, Micro SD карта 16GB памет 

   Химикалката е необходим аксесоар за мъже, жени и деца. С нея можете да направите аудиозапис, видеозапис и снимки на всичко, което виждате и чувате, без да имате нужда от видеокамера, фотоапарат или ГСМ. Можете да снимате в ежедневието, при пътешествие или изследване на конкретни случаи, със свободни ръце, без да ви забележат. Може да се ползва като писалка. Имат Micro SD карта в която се записват файловете и може да се ползва като преносима памет. Записаните файлове се преглеждат лесно, след свързване към компютъра с USB кабела. Презареждаемата батерия позволява около 90 мин непрекъснат запис.
ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСТРОЙСТВОТО ЗА НЕЗАКОННИ ЦЕЛИ, САЙТЪТ НИ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ !
Техниески характеристики
Произход: Китай
Номер на модел: PQ110А
Скрита Камера в Писалка с вграден микрофон
Размери: 145x13 mm
Може да се използва като писалка
Видео формат: AVI, 30fps
Видео Резолюция: 640x480
Снимки: JPEG 1280x960, 5M pix
Батерия: 5 V,  180mAh литиево-полимерна
Време за зареждане: 2-3 часа
Памет: Micro SD карта памет до 16GB
Време за работа: 1.5 часа
Интерфейс: mini 5-pin USB
USB порт: Стандартен 1.1/2.0 USB
Windows XP/vista/7/8/8.1/10; Mac OS; Linux;

Съдържание на комплекта
1 бр. Елегантна картонена кутия за съхранение
1 бр. Химикалка със скрита камера
1 бр. USB кабел
1 бр. Micro SD карта с памет 16GB
1 бр. Гаранционна карта за 1 година
1 бр. Инструкция на английски и български

Устройство

   Цялата електроника на камерата е вградена в горната половина на химикалката. В горната част е разположен бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Аудиозапис-Стоп. В долния край на горната половина са разположени USB порта и слота за Микро-SD-Картата (в комплекта е включена 16GB карта памет). Горният отвор в задната част е за Светлинен Индикатор, а долният отвор е за Рестарт бутона. Най-горе в предната част на горния край е отвора за Мини Камерата.  
Начин на работа
Зареждане:
   Зарежда се с включването на USB кабела в USB порта на компютъра или в зарядно устройство. В режим на зареждане, Индикатора мига в червено, а като се зареди свети постоянно в червено.
Включване и изключване:
   Задръжте 3 секунди бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Аудиозапис-Стоп, камерата ще се включи и Светлинен-Индикатор ще свети постоянно в зелено. При това положение камерата е готова за работа (стартов режим). Ако същия бутон задържите 5 секунди, индикатора ще премигне 3 пъти в червено и ще изгасне, значи камерата е изключена. При включена камера в (стартов режим), ако  не се предприеме друго действие, след около минута Светлинен-Индикатор ще премигне в червено и ще изключи автоматично.
Режим на снимане:
   В стартов режим при еднократно натискане на бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Аудиозапис-Стоп, Индикатора премигва веднъж в зелено и прави снимка. При всяко натискане, прави снимка, като индикатора премигва и остава в стартов режим.
Режим аудиозапис:
      В стартов режим при двукратно натискане на бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Аудиозапис-Стоп, Индикатора премигва 3 пъти в червено и изгасва, като камерата прави аудиозапис. При еднократно натискане, Индикатора свети зелено и камерата преминава в стартов режим.
Режим на видеозапис:
   При стартов режим задръжте 2 секунди бутон -Видеозапис-Снимане-Аудиозапис-Стоп, индикатора ще премигне 3 пъти в зелено и ще изгасне, камерата прави видеозапис. Натиснете веднъж същия бутон, индикатора ще светне в зелено, значи камерата е на пауза (стартов режим). При всяко следващо задържане 2 секунди на същия бутон прави видеозапис. Изключването при режим видеозапис става, като се задържи 5 секунди бутона. Камерата на всеки 5 минути автоматично запаметява видео файловете в SD картата, против загубване на записа при изтощена батерия.
Настройка на дата и час:
   Свържете устройството с компютъра чрез USB кабела и на екрана ще се появят: Папка ‘’PHOTO’’, папка ‘’AUDIO’’, папка ‘’VIDEO’’ и текстов документ ‘’time’’. Отворете текстов документ ‘’time’’ и променете датата и часа (2017-03-08 12:12:12), затворете документа като запазите промените. Копирайте или плъзнете текстов документ ‘’time’’ и го поставете в папките ‘’PHOTO’’, ‘’VIDEO’’ и ‘’AUDIO’’. Изключете USB кабела от компютъра и направете видеозаписи, аудиозаписи и снимки с актуална дата и час. За да не се налага да повторите същата настройка, не изтривайте текстов документ ‘’time’’ от папките ‘’PHOTO’’,  ‘’VIDEO’’, ‘’AUDIO’’ и от началната страница на устройството.
Преглед на видеозаписи, аудиозаписи и снимки:
   Можете да прегледате записите и без да извадите Micro SD картата, като свържете устройството с компютъра чрез USB кабела. Записите са в папките ‘’PHOTO’’, ‘’AUDIO’’ и ‘’VIDEO’’, като файловете могат да се копират и записват в компютъра или на друга преносима памет, или пък да се изтрият. ВНИМАНИЕ ! Никога не изтривайте текстов документ ‘’time’’. Ако е изтрита паметта, при включване и изключване, устройството автоматично създава папка ‘’PHOTO’’, папка ‘’AUDIO’’, папка ‘’VIDEO’’ и текстов документ ‘’time’’, но не с актуална дата и час.