Econt

Вградени мини камери

Очила слънчеви с камера PQ204 220517575

213,90 лв 194,90 лв
%9
Изчерпано
Лесна поръчка
За ЛЕСНА ПОРЪЧКА изберете размер, напишете си телефона и кликнете на ПОРЪЧАЙ, ние ще Ви се обадим за уточняване. Доставка до 48 часа с такса от 3 до 5 лв.

Описание за продукта

Очила слънчеви с камера PQ204 - черни, Видео FULL HD 1920x1080P, Снимки 4032x3024, Micro SD карта 16GB паме

   Направете видеозапис и снимки на всичко, което виждате през очилата, без да имате нужда от видеокамера, фотоапарат или ГСМ.  Можете да снимате в ежедневието, при пътешествие или изследване на конкретни случаи, със свободни ръце, без да ви забележат. С тези очила можете да записвате аудио-видео файлове в FULL HD резолюция 1920х1080 и да правите снимки в JPG формат 4032x3024. Очилата имат слот за micro SD карта до 32 GB и може да се ползва като преносима памет. Записаните файлове се преглеждат лесно, след свързване на очилата към компютъра с USB кабела. Вградената презареждаема литиево-полимерна батерия позволява около 90 мин непрекъснат запис. 
ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСТРОЙСТВОТО ЗА НЕЗАКОННИ ЦЕЛИ, САЙТЪТ НИ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ !
Техниески характеристики
Произход: Китай
Номер на модел: PQ204
Скрита Камера в Очила с вграден микрофон
Размери: 16x15x5 cm / Тегло: 36 g
Стъкла ш/в: 6/5 см
Видео формат: AVI, 30fps
Видео Резолюция: 1920x1080P Full HD
Снимки: JPG 4032x3024, 5M pix, 16:9
Батерия: 5 V,  250mAh литиево-полимерна
Време за зареждане: 2-3 часа
Памет: Micro SD карта памет до 32GB
Време за работа: 1.5 часа
Визуален Ъгъл: 170°
Интерфейс: mini 4-pin USB
USB порт: Стандартен 1.1/2.0 USB 
Windows XP/vista/7/8/8.1/10; Mac OS; Linux;
 

Съдържание на комплекта
1 бр. Черна картонена опаковъчна кутия
1 бр. Очила със скрита камера
1 бр. USB кабел
1 бр. Micro SD карта с памет 16GB
1 бр. Мек калъф за съхранение
1 бр. Мека кърпичка за почистване на очила
1 бр. Гаранционна карта за 1 година
1 бр. Инструкция на английски и български

 

Устройство

   Цялата електроника на камерата е вградена в двете дръжки на очилата, като в дясната дръжка е разположена Литиево-полимерната батерия. В горната част на лявата дръжка на очилата са разположени бутон Включване-Снимане-Изключване и бутон Старт видеозапис-Стоп видеозапис. Под дръжката е разположен USB порта, във вътрешната част на дръжката има малък отвор за Светлинен индикатор, а в предната (челната) част на дръжката е отвора за Мини камерата. Слота за Micro SD картата (в комплекта е включена 16GB карта памет) се намира в предната чупеща се част на лявата дръжка (зад мини камерата). 
Начин на работа
Зареждане: 
   Зарежда с включването на USB кабела в USB порта на компютъра или в зарядно устройство. В режим на зареждане, Светлинен индикатор свети постоянно в синьо, а като се зареди свети постоянно в червено.
Включване и изключване:
   Задръжте 3 секунди бутон Включване-Снимане-Изключване, камерата ще се включи и Светлинен индикатор ще премигне веднъж и ще свети в синьо. При това положение камерата е готова за работа (стартов режим).Ако същия бутон задържите 2 секунди, индикатора ще премигне веднъж в синьо и червено и ще изгасне, значи камерата е изключена. При включена камера в (стартов режим), ако  не се предприеме друго действие, след около минута Светлинен индикатор ще премигне в синьо и червено и ще изключи автоматично. 
Режим на снимане: 
   При стартов режим натиснете веднъж бутон Включване-Снимане-Изключване, индикатора ще премигне 3 пъти и ще изгасне, камерата е готова за снимки. При всяко натискане на същия бутон се прави по една снимка, а при задържане 2 секунди, преминава в стартов режим и свети постоянно в синьо. Изключването при режим снимане става, като се премине в стартов режим и се задържи 2 секунди бутона.
Режим на видеозапис: 
   При стартов режим натиснете веднъж бутон Старт видеозапис-Стоп видеозапис, индикатора ще премигне 3 пъти и ще изгасне, камерата прави видеозапис. Натиснете веднъж същия бутон, индикатора ще премигне веднъж и ще свети в синьо, значи камерата е на пауза (стартов режим). При всяко следващо натискане на същия бутон прави видеозапис, а при натискане на бутон Включване-Снимане-Изключване при стартов режим прави снимки. Изключването при режим видеозапис става, като се премине в стартов режим или в режим видеозапис се задържи 2 секунди бутона Включване-Снимане-Изключване. Камерата на всеки 10 минути автоматично запаметява видео файловете в SD картата, против загубване на записа при изтощена батерия.
Настройка на дата и час: 
   Свържете устройството с компютъра чрез USB кабела и на екрана ще се появят: Папка ‘’PHOTO’’, папка ‘’VIDEO’’ и текстов документ ‘’time’’. Отворете текстов документ ‘’time’’ и променете датата и часа (2015-01-01 23:59:59 Y), затворете документа като запазите промените. Копирайте или плъзнете текстов документ ‘’time’’ и го поставете в папките ‘’PHOTO’’, и ‘’VIDEO’’. Изключете USB кабела от компютъра и направете видеозаписи и снимки с актуална дата и час. За да не се налага да повторите същата настройка не изтривайте текстов документ ‘’time’’ от папките ‘’PHOTO’’,  ‘’VIDEO’’ и от началната страница на устройството. 
Преглед на видеозаписи и снимки: 
   Можете да прегледате записите и без да извадите Micro SD картата, като свържете устройството с компютъра чрез USB кабела. Записите са в папките ‘’PHOTO’’, и ‘’VIDEO’’, като файловете могат да се копират и записват в компютъра или на друга преносима памет, или пък да се изтрият. ВНИМАНИЕ ! Никога не изтривайте текстов документ ‘’time’’. Ако е изтрита паметта, при включване и изключване устройството автоматично създава папка ‘’PHOTO’’, папка ‘’VIDEO’’ и текстов документ ‘’time’’, но не с актуална дата и час.