Econt

Вградени мини камери

Очила обикновени с камера PQ161 220517572

172,90 лв 149,90 лв
%13
Изчерпано
Лесна поръчка
За ЛЕСНА ПОРЪЧКА изберете размер, напишете си телефона и кликнете на ПОРЪЧАЙ, ние ще Ви се обадим за уточняване. Доставка до 48 часа с такса от 3 до 5 лв.

Описание за продукта

Очила обикновени с камера PQ161– без рамка, без диоптър, Видео FULL HD 1920x1080, Снимки 2592x1944, Micro SD карта 16GB паме

   Направете видеозапис и снимки на всичко, което виждате през очилата, без да имате нужда от видеокамера, фотоапарат или ГСМ. Можете да снимате в ежедневието, при пътешествие или изследване на конкретни случаи, със свободни ръце, без да ви забележат. С тези очила можете да записвате аудио-видео файлове в HD резолюция 1920x1080 и да правите снимки в JPG формат 2592x1944. Очилата имат слот за micro SD карта до 32 GB и може да се ползва като преносима памет. Записаните файлове се преглеждат лесно, след свързване на очилата към компютъра с USB кабела. Вградената презареждаема литиево-полимерна батерия позволява около 90 мин непрекъснат запис.
ПРИ ИЗПОЛЗВАНЕ НА УСТРОЙСТВОТО ЗА НЕЗАКОННИ ЦЕЛИ, САЙТЪТ НИ НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ !
Техниески характеристики
Произход: Китай
Номер на модел: PQ161
Скрита Камера в Очила с вграден микрофон
Размери: 15x15x3,5 cm
Стъкла ш/в: 5,5/3,5 см - Polarized
Видео формат: AVI, 30fps
Видео Резолюция: 1920x1080
Снимки: JPG 2592x1944, 5M pix, 4:3
Батерия: 5 V,  350mAh литиево-полимерна
Време за зареждане: 2-3 часа
Памет: Micro SD карта памет до 32GB
Време за работа: 1.5 часа
Визуален Ъгъл: 170°
Интерфейс: mini 4-pin USB
USB порт: Стандартен 1.1/2.0 USB 
Windows XP/vista/7/8/8.1/10; Mac OS; Linux;

 

Съдържание на комплекта

1 бр. Картонена опаковъчна кутия
1 бр. Очила със скрита камера
1 бр. USB кабел
1 бр. Micro SD карта с памет 16GB
1 бр. Мек калъф за съхранение
1 бр. Мека кърпичка за почистване на очила
1 бр. Гаранционна карта за 1 година
1 бр. Инструкция на английски и български
 Устройство
  Цялата електроника на камерата е вградена в двете дръжки на очилата, като в дясната дръжка е разположена Литиево-полимерната батерия. Във вътрешната част на лявата дръжка на очилата са разположени многофункционален бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Стоп, отвор за Микрофон и малък отвор за светлинен Индикатор. Под дръжката са разположени USB порта и отвора за рестартиране, а в предната (челната) част на дръжката е отвора за мини Камерата.  Слота за Микро SD Картата (в комплекта е включена 16GB карта памет) се намира в предната чупеща се част на лявата дръжка (зад мини камерата).

 

Начин на работа

Зареждане:
   Зарежда с включването на USB кабела в USB порта на компютъра или в зарядно устройство. В режим на зареждане, светлинен Индикатор мига в червено, а като се зареди свети постоянно в синьо.
Включване и изключване:
   Задръжте 3 секунди бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Стоп, камерата ще се включи и светлинен Индикатор от синьо-червено  ще премине в постоянно синьо. При това положение камерата е готова за работа (стартов режим). Ако същия бутон задържите 6 секунди, индикаторът ще премигне 3 пъти в синьо, 3 пъти в червено и ще изгасне, което означава, че камерата е изключена. При включена камера в (стартов режим), ако  не се предприеме друго действие, след около минута, камерата ще изключи автоматично.
Режим на снимане:
   В стартов режим при всяко натискане на бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Стоп се прави по една снимка, като индикатора премигва само веднъж в синьо. Изключването при режим снимане става, като се  задържи същия бутон 6 секунди.
Режим на видеозапис:
   При стартов режим задръжте 4 секунди бутон Старт-Видеозапис-Снимане-Стоп, индикатора ще премигне 3 пъти в синьо и ще изгасне, камерата прави видеозапис. Натиснете веднъж същия бутон, индикатора ще премигне веднъж в червено и ще остане да свети в синьо, значи камерата е на пауза (стартов режим). При всяко следващо натискане прави снимки, а ако се задържи 4 секунди същия бутон, прави видеозапис.
Изключването при режим видеозапис става, като се премине в стартов режим или в режим видеозапис се задържи 6 секунди същия бутон. Камерата на всеки 10 минути автоматично запаметява видео файловете в SD картата, против загубване на записа при изтощена батерия.
Настройка на дата и час:
   Свържете устройството с компютъра чрез USB кабела и на екрана ще се появят: Папка ‘’PHOTO’’, папка ‘’VIDEO’’ и текстов документ ‘’time’’. Отворете текстов документ ‘’time’’ и променете датата и часа (2014-12-24 23:59:59 ), затворете документа като запазите промените. Копирайте или плъзнете текстов документ ‘’time’’ и го поставете в папките ‘’PHOTO’’, и ‘’VIDEO’’. Изключете USB кабела от компютъра и направете видеозаписи и снимки с актуална дата и час. За да не се налага да повторите същата настройка, не изтривайте текстов документ ‘’time’’ от папките ‘’PHOTO’’,  ‘’VIDEO’’ и от началната страница на устройството.
Преглед на видеозаписи и снимки:
   Можете да прегледате записите и без да извадите Micro SD картата, като свържете устройството с компютъра чрез USB кабела. Записите са в папките ‘’PHOTO’’, и ‘’VIDEO’’, като файловете могат да се копират и записват в компютъра или на друга преносима памет, или пък да се изтрият. ВНИМАНИЕ ! Никога не изтривайте текстов документ ‘’time’’. Ако е изтрита паметта, при включване и изключване, устройството автоматично създава папка ‘’PHOTO’’, папка ‘’VIDEO’’ и текстов документ ‘’time’’, но не с актуална дата и час.