Econt

Вградени мини камери

Ключодържател с камера PQ247 0517546

284,90 лв 142,90 лв
%50
Изчерпано
Лесна поръчка
За ЛЕСНА ПОРЪЧКА изберете размер, напишете си телефона и кликнете на ПОРЪЧАЙ, ние ще Ви се обадим за уточняване. Доставка до 48 часа с такса от 3 до 5 лв.

Описание за продукта

Характеристики

Камерата, скрита в това дистанционно за централно заключване на автомобил може да записва AVI аудио-видео файлове с резолюция 1920х1080 и 22 кадъра в секунда. С нея можете да снимате и при пълна тъмнина, благодарение на двата инфрачервени диода, които включвате и изключвате ръчно.
С това устройство можете да правите и снимки в JPEG с 4032х3024 пиксела.
При напълно заредена батерия камерата може да направи 1час видео разделен на клипове от по 5 мин. със среден размер на файла около 600MB или общ размер на всички файлове около 8GB. Можете да го използвате като диктофон, записвайки само звук в WAV формат с 705 kbps.
Камерата има слот за microSD карта. (не е включена в комплекта)
Акумулаторната батерия позволява около час непрекъснат запис.

Видео запис, заснемане и отделна функция за запис на глас.
Може да записва, докато се зарежда.
Има функция за засичане на движение.
Функция за нощно заснемане или слаба светлина.
1920*1080 30 рамки в секунда запис на видео
Микро sd карта до 32GB
С TV-out функция.
Спецификация:

Видео AVI 
Кодинг M-JPEG 
Видео Резолюция 1920*1080 
Заснема 12 млн пиксела
Формат Снимка JPG 
Снимка 4:3 
PC резолюция 320*240 
Поддържа Windows me/2000/xp/2003/Win7; Mac OS; Linux 
Зареждане DC-5V 
Вид Интерфейс Mini 8Pin USB 
Поддържана Памет TF card 32GB

Включването на устройството в режим на готовност става с бутона, на който е изобразен отворен катинар, светва червена индикация.
За да направите Видео натискате същият бутон (отворен катинар) и червената светлина започва да мига. Това означава, че записвате видео. Спирането на видеото става с повторно натискане на бутона и червената индикация свети постоянно.
Снимки: Натискате съседният бутон (затворен катинар) и светва синята индикация. Сега е в режим на снимка. Ако желаете да направите снимка натискате пак 1вия бутон (отворен катинар) синята индикация премигва, което означава, че сте направили снимка.
Детектор на движение: Пускате в режим на готовност от бутона с отворения катинар (свети червено) след това натискате бутона със затворения катинар веднъж и светва само синьо, след това натискате бутона с изобразената кола на него като задържате докато не светне жълто до вече синия цвят. Последваща стъпка е да натиснете отново бутона със затворения катинар и светва червения цвят до вече светещите синьо и жълто. За да стартирате детектора натискате затворения катинар и синята и червената светлина започват да се редуват. Това значи, че камерата е в режим на детектор за движение.
За да сверите датата и часа създавате в главната директория на устройството документ с наименование: TIMERSET.txt
Там трябва да напишете следното: 20150604153030 Y Като последователноста е следната: година месец дата час минути секунди Y=да се показва N=да не се показва на видеото датата.